hanyat adatai

Rólam

Természetesen nagyon szeretek enni és főzni, imádok új alapanyagokkal kísérletezni. Többek között gasztronómiát és borászatot is tanultam iskolás éveim alatt, aminek nagy hasznát veszem a mindennapokban. Kíváncsi embernek tartom magam, érdekel, hogy mások hogyan variálják az ízeket, és fűszereket. Sokszor főzök fejből, találomra, olyan Majd a Buday módra, nem szeretem előre kitalálni a menüt, benézek a hűtőbe és jön az ihlet. Néhány családi recept van csak ami szent, Édesanyám receptjei.

Hobbik

főzés, olvasás

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Amióta felérem a tűzhelyet, talán több mint 20 éve!

A hely, ahol főzök

Háztartásban főzök, családomra. De volt szerencsém Skóciában Camphill Community-ben főzni fél évig egy 20 fős kis csoportra. Hazautazásom után nehéz volt visszaszokni, és figyelni az adagokra.:)

Ars poetica a konyhában

Anyu szoknyája mellett kezdtem pályafutásomat, amikor még nem hámozhattam önállóan a kígyóuborkát, mondván, hogy túl nagy a deficit, majd ha olcsóbb lesz... Maradt a burgonya... Gyakorlásnak. Majd mikor felértem a tűzhelyt, már mellé is állhattam, és közösen kavartuk a paprikás krumplit. Örültem, amikor a szülők túlóráztak, mert főzhettem. Imádtam a Mami kelt kalácsának illatát, hiába csinálom ugyanúgy, sosem lesz olyan az íze, mint az Övé volt!

További cikkek