Picur65 adatai

Rólam

Sziasztok.Én egy 48 éves 4 gyermekes háziasszony vagyok.a szakmám kötödik az oldalhoz ,hisz én szakács vagyok,de nagyon sok jó receptet készitettem el az itt találtak közül.Már gyerekkoromban is sokat forgolodtam a konyhában,és nagypapámtól tanultam fözni,és kisebb konyhai praktikákat.Soha semmi olyan dolgot nem dobtunk ki amit fel lehetett használni,például házilag készitettünk, túrót és zsemle morzsát.de ha megmaradt pörkölt akkor papa abbol is finom ételt készitett.Ez elkisért egész életemben és tovább adtam a gyermekeimnek is.nagyon szeretek fözni,és kitalálni ujj ételeket a már meglévö receptekböl.

Hobbik

Sütés,fözés,túrázás,biciglizés,és a gyerekeim!! :)

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Már 15 éves korom óta főzök.Hobbi szinten kezdtem, megtanultam Nagypapámtól, hogy finomat csak az tud főzni, aki szereti is a fözést. Kézilányként dolgoztam sokáig, a szakács kollégák unszolására beiratkoztam egy OKJ tamfolyamra, de sajnos az ételkészítési vizsga előtt 1 héttel eltört a kezem, és nem tudtam letenni a vizsgámat.

A hely, ahol főzök

Legtöbször otthon, de ha baráti körünkel vagyunk, akkor bárhol bármikor.:)

Ars poetica a konyhában

Főzni csak szívvel és lélekkel lehet, legyen az a legegyszerűbb étel, ha ízlésesen tálaljuk, akkor felér egy gazdag étellel is!!!

További cikkek