#

witch

  • receptjei: 735
  • regisztrált: 2011.07.16

witch adatai

Rólam

A nyolcvanas evek vegetol kezdtem a szakacs konyvek meg receptek gyujteset. Azt terveztem, amikor nyugdijas leszek, mind kiprobalom. Nem gyoztem/gyozom kivarni, mert meg mindig van vagy husz ev hatra addig. Meg az is elofordulhat, hogy mire itt lesz az az ido, mar nem is megyek nyugdijba. Nalam nem lehet tudni elore semmit, olyan vagyok mint az idojaras.*+*

Hobbik

sutes-fozes, kerteszkedes

Mióta főzök

Kb. 25 éve, szóval nem vagyok mai csirke. (hihi:)

A hely, ahol főzök

Tűz(hely).

Ars poetica a konyhában

Előítéletek nélkül kipróbálni mindent, bármelyik évszakban és napszakban. Például tél közepén szívesen főzök finomfőzeléket, hogy elfelejtsem, milyen hideg és szürke kint minden. Reggelire lehet, hogy levest fogok enni, vacsorára pedig "reggelit". Ha valami egészséges és tudom, akkor is megkóstolom. "When you're washing up, pray. Be thankful that there are plates to be washed; that means there was food, that you fed someone, that you're lavished care on one or more people, that you cooked and laid the table..."       (Paulo Coelho) Imagine how many people on earth have no plates to wash, because there is no food or noone to cook for.

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!