Laca adatai

Rólam

Üdvözlök mindenkit! Gyermekkorom óta a gasztronómia szeretete kíséri végig eddigi életemet! Mondhatni fő hobbim,és mindennap főzök,vagy sütök valamit,családom nagy örömére! Folyamatosan fejlesztem,a konyhai tudásomat,amit szívvel és lélekkel teszek! Csak is szemre,ízlelésre..stb hagyatkozva teszem ezt. Mindenevő vagyok,és a hazai ízek mellett,nem áll tőlem távol,a különböző népek konyhája és ízvilága sem! Remélem sikerül itt tovább tanulnom,és esetleg másoknak is tudok én is praktikákkal ,és tanácsokkal szolgálni amivel fejleszthetjük együtt a konyhai,és gasztronómiai tudásunkat!

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Üdvözlök mindenkit! 14 éves korom óta,rendszeresen főzök! Az ételek szeretete,és elkészítése kíséri végig az eddigi életemet,a családom ,és barátaim nagy,nagy örömére! Legalább is ezt mondják :) Soha nem dolgoztam ebben a szakmában,de hobbi szinten a gasztronómia igen meghatározó eleme a mindennapjaimnak! 

A hely, ahol főzök

Csak is itthon,és ha a barátaim megkérnek rá! 

Ars poetica a konyhában

  Csak is szívvel,és lélekkel,boldogsággal és örömmel telve,süssünk,és főzzünk,mert akkor fog igazán az ételünk ,tetszetős ízharmóniával szolgálni,az ízlelőbimbóinknak! :) 

További cikkek