10 pillepuha vendégváró sütemény a locsolkodóknak
Nagyon finom, puha és szájban olvadó töltelékű süteményeket gyűjtöttünk össze nektek, amikkel sikert arathattok húsvétkor.
2012-ben avanzsáltam közgazdászból okleveles dietetikussá, 2013 júniusától külsős szakértőként vettem részt a NoSalty munkájában, majd 2014 februárjától-2020 feburárjáig főállásban tettem meg mindent azért, hogy látogatóink hiteles, közérthető, áttekinthető információhoz jussanak a kiegyensúlyozott táplálkozás témájában. 2013 végén indítottuk el a NoSalty.hu oldalán Magyarország legnagyobb publikus alapanyagadatbázisára épülő, részletes energia- és tápanyag- információt nyújtó szolgáltatásunkat receptjeink és alapanyagaink vonatkozásában. 2013 szeptembere óta a Rózsakert Medical Centerben dolgozom terápiás dietetikusként, a Fruccola éttermek tanácsadója, a Gyerünk, anyukám online portál dietetikus mentora vagyok. Munkám mellett két örökmozgó fiút terelgetek, szeretek utazni, kirándulni, főzni és sportolni.
utazás, főzés, táplálkozástudomány a gyakorlatban
Gyerekként kotyvasztottam, felnőttként kezdtem el főzni, gyerekeim mellett turbóztam, aztán a szakmámhoz is kellett.
otthon
friss, változatos, tudatos
Nagyon finom, puha és szájban olvadó töltelékű süteményeket gyűjtöttünk össze nektek, amikkel sikert arathattok húsvétkor.
Ha nem állnál meg idén húsvétkor a mézes krémesnél, Fanta-szeletnél és kerek lekváros linzernél, akkor mutatjuk, miket újíts be sütifronton.
Nincsen húsvét vendégek nélkül, vendégvárás pedig nem történhet, ha hiányoznak az asztalról a sós sütemények. Jöjjön most az a 10 kedvenc, amit tavaly is több tepsivel sütöttetek.