Bodon Judit dietetikus adatai

Rólam

2012-ben avanzsáltam közgazdászból okleveles dietetikussá, 2013 júniusától külsős szakértőként vettem részt a NoSalty munkájában, majd 2014 februárjától-2020 feburárjáig főállásban tettem meg mindent azért, hogy látogatóink hiteles, közérthető, áttekinthető információhoz jussanak a kiegyensúlyozott táplálkozás témájában. 2013 végén indítottuk el a NoSalty.hu oldalán Magyarország legnagyobb publikus alapanyagadatbázisára épülő, részletes energia- és tápanyag- információt nyújtó szolgáltatásunkat receptjeink és alapanyagaink vonatkozásában. 2013 szeptembere óta a Rózsakert Medical Centerben dolgozom terápiás dietetikusként, a Fruccola éttermek tanácsadója, a Gyerünk, anyukám online portál dietetikus mentora vagyok. Munkám mellett két örökmozgó fiút terelgetek, szeretek utazni, kirándulni, főzni és sportolni.

Hobbik

utazás, főzés, táplálkozástudomány a gyakorlatban

Saját weboldalam

Facebook oldalam

https://www.facebook.com/bodonjuditdietetikus/

Instagram oldalam

Mióta főzök

Gyerekként kotyvasztottam, felnőttként kezdtem el főzni, gyerekeim mellett turbóztam, aztán a szakmámhoz is kellett.

A hely, ahol főzök

otthon

Ars poetica a konyhában

friss, változatos, tudatos

További cikkek