Jelenleg kisfiam nevelgetésével telnek mindennapjaim.
Ha időm engedi, szívesen meglepjük apát egy-egy ínycsiklandozó fogással.
Főiskolás éveim alatt gyakran próbálkoztam sütéssel, főzéssel, de nem sok sikerről számolhatok be. Aztán mikor eljöttek a dolgos hétköznapok, egyszerűbb volt kifőzdékben és gyorséttermekben bekapni valamit.
Amióta azonban anyuka lettem, odafigyelek mit teszek a család elé az asztalra.
Egyenlőre még csak férjem áraszt el dicséretekkel, de remélem nemsokára kisfiam is szeretni fogja a főztömet. Addig is tovább gyakorlom a sütés, főzés fortélyait...
Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!