Szabus adatai

Rólam

Jelenleg kisfiam nevelgetésével telnek mindennapjaim. Ha időm engedi, szívesen meglepjük apát egy-egy ínycsiklandozó fogással. Főiskolás éveim alatt gyakran próbálkoztam sütéssel, főzéssel, de nem sok sikerről számolhatok be. Aztán mikor eljöttek a dolgos hétköznapok, egyszerűbb volt kifőzdékben és gyorséttermekben bekapni valamit. Amióta azonban anyuka lettem, odafigyelek mit teszek a család elé az asztalra. Egyenlőre még csak férjem áraszt el dicséretekkel, de remélem nemsokára kisfiam is szeretni fogja a főztömet. Addig is tovább gyakorlom a sütés, főzés fortélyait...

Hobbik

babázás, kirándulás, olvasás

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

A hely, ahol főzök

Ars poetica a konyhában

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!