Szabadidőm nagy részét sütéssel főzéssel töltöm. Egyrészt kényszer, mert minden napra viszek magammal itthoni ételt a munkahelyemre, másrészt szórakozás, mert nagyszerű érzés, hogy alkothatok (de gondolom ezzel mind így vagyunk:)).
Ezenkívül, ha időm engedi, főleg hétvégén, gyakran teszek a párommal nagy sétákat a városban, hogy lemozogjuk a felesleges kalóriákat, ami persze sokszor 1-1 finom sütemény elkészítése után nem egyszerű feladat ;)
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.