AgicaL adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Mióta az eszemet tudom. :)

A hely, ahol főzök

Londonban élek immáron 10 éve.   A recepteknél sajnos nem tudom a költségeket kitölteni, maximum annyit, hogy viszonylag olcsó vagy borsosabb az étek ára. Ezért bocsánat.

Ars poetica a konyhában

Véleményem szerint 2 dolog szükséges ahhoz, hogy valaki finomakat süssön-főzzön. Szív és jó orr. Improvizatív szakácsnak tartom magam, azt teszek az ételbe, amit úgy érzek, hogy éppen odavaló, és mindig jókedvűen főzök azzal a gondolattal, ha ezt eszik majd, akkor örömöt fog okozni. Azt hiszem, nagyzolás nélkül mondhatom, hogy az én vacsoraestjeim a legsikeresebbek a barátaink körében. :) Immar tobb mint 2 eve "paleos" vagyok. Ugyhogy az elso etelen kivul amit itt megosztottam minden etkem paleo fogas.

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.