Gourmet Mamicita adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

2011. szeptember 12. óta főzök pontosan :-), ez az a dátum, amit a párom elsőre mondott, mikor feltettem neki a költői kérdést, hogy mióta is főzök én. Természetesen ez az időpont egyenlő az évfordulónkkal is, hiszen attól a naptól alkalmazom a régi trükköt miszerint A Férfihoz a hasán át vezet az út :-).

A hely, ahol főzök

Bárhol, szívesen főzök, ahol éppen találok valamilyen alapanyagot és néhány finom vagy éppen kísérletezett falatra éhes szájat A legjobban természetesen a saját konyhámban szeretek főzni, ahol mindent rögtön megtalálok és hipp-hopp kész is a varázslat.

Ars poetica a konyhában

Legyen friss, legyen kívánnivaló, legyen ízletes, de a legfontosabb, hogy mindenki szeresse!

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.