Lolli adatai

Rólam

Hobbik

fotózás, sütés-főzés, olvasás

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Tulajdonképpen kislány korom óta érdekelt a sütés-főzés. Otthon anyukáméknál próbálkoztam is egyszerűbb süteményekkel vagy ételekkel, de igazán akkor vetettem magam bele a főzés bugyraiba, amikor 20 évesen albérletbe költöztem a legjobb barátnőmmel, és magunkra lettünk hirtelen utalva. Akkoriban sűrűn emelgettem a telefont, hogy: "Anyu, hogy is kell a húslevest csinálni?" Aztán 2 év múlva összeköltöztem a párommal, és addigra már elég jól belejöttem a sütés-főzésbe, és előszeretettel készítettem el neki a kedvenc ételeit. Bár az ő szavajárásával mind1 mit főzök neki, mert mindent imád, amit csinálok. Ezekért a mondatokért érdemes órákig bajlódni egy-egy nehezebb étellel.

A hely, ahol főzök

Vecsésen, a saját konyhámban.

Ars poetica a konyhában

"Miként az étel, a boldogság is csak akkor igazán finom, csak akkor valódi, ha megosztjuk valakivel. "      

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.