Miss Candy adatai

Rólam

A főzés igazán tág teret nyújt az érzelmi árnyalatok kifejezésére. Nincs más dolgunk, minthogy tágítsuk magunk körül ezt a teret.

Hobbik

Saját weboldalam

http://misscandykitchen.blogspot.com/

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Gyerekkorom óta mindig is a konyhában kuktáskodtam anyukám mellett. A főzés iránti szeretetemet és tudásomat is ő alapozta meg, mivel velem ellentétben ő gasztronómia iskolájában szerezte meg a tudását. Azóta mondhatni autodidakta módon tanulom a gasztronómiát.

A hely, ahol főzök

Otthonomban leginkább.

Ars poetica a konyhában

Imádok főzni, szenvedéllyel, szeretettel. Úgymond ez az, ami megfűszerezi az életem. Szinte mindenre gyógyírt nyújthat egy ízletes fogás elkészítése. Energiával tölt fel egy fáradt nap után, vigaszt nyújt az összetört szívnek, elűzi, vagyis legalább egy kis időre elfeledteti a hétköznapi gondokat. Emellett pedig ajtót nyit a lélekhez, mosolyra fakaszt, kedélyes hangulatot varázsol. Kevés jobb dolog van a világon annál, mint baráti társaságban elkölteni egy ízletes reggelit, ebédet, vacsorát vagy csak szimplán összeülni és enni egy jót.

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!