Legtöbször kint a szabadban szoktam főzni, bográcsban gulyást készitek, grillezünk!
Ars poetica a konyhában
Fontosnak tartom, hogy mindig friss dolgokbol keszítsek mindent. Imádok szabadban főzni, sokszor bográcsban gulyást főzök - néha 30-40 főre is! Amikor csak lehet grillezünk (még télen is). Néha, néha raclettezünk vagy a tepanyakit használjuk.
A bográcsgulyásomnak híres a neve, már több mint százszor készítettem el, és még egyszer sem sültem fel vele. :-)
Közeleg anyák napja, szerencsére még épp annyira távol van, hogy akár egy komolyabb hangvételű süteménynek is nekiveselkedjünk. Hiszen anyukáink úgyis megérdemlik az eleganciát!
Gyakori hiba, hogy a mosogatás során hagyjuk, hogy az edényekben és tányérokban maradt rizsszemek a lefolyóba kerüljenek. Ilyenkor olyan problémák alakulhatnak ki, amelyek miatt lehet, hogy szerelőt kell hívnunk.