Riton adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Gyermekkorom óta rendszeresen sürgölődöm a konyhában. A hús darálásával kezdtem talán, még a hagyományos vas, asztalra erősíthető darálóval. Nagyon kedveltem ezt a tevékenységet. Viszont kifejezetten fárasztónak találtam a vaj és cukor kikeverését fakanállal. Szerencsére ma már sok konyhai eszköz segíti a nőket a főzésben. Kedvelem a hagyományos ételek mellett a tengeri herkentyűket, a rizses, tésztás, zöldséges ételeket, no és a salátákat is. Azt hiszem, a húsok elkészítése az erősségem. A sütést ritkábban iktatom be, pedig a végeredményt a családom és én is nagyon kedveljük.  :)

A hely, ahol főzök

Az otthonomban főzök.

Ars poetica a konyhában

A főzés művészet, kell hozzá egy csipetnyi kreativitás is.

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!