#

Riton

  • receptjei: 2
  • regisztrált: 2011.12.28

Riton adatai

Mióta főzök

Gyermekkorom óta rendszeresen sürgölődöm a konyhában. A hús darálásával kezdtem talán, még a hagyományos vas, asztalra erősíthető darálóval. Nagyon kedveltem ezt a tevékenységet. Viszont kifejezetten fárasztónak találtam a vaj és cukor kikeverését fakanállal. Szerencsére ma már sok konyhai eszköz segíti a nőket a főzésben. Kedvelem a hagyományos ételek mellett a tengeri herkentyűket, a rizses, tésztás, zöldséges ételeket, no és a salátákat is. Azt hiszem, a húsok elkészítése az erősségem. A sütést ritkábban iktatom be, pedig a végeredményt a családom és én is nagyon kedveljük.  :)

A hely, ahol főzök

Az otthonomban főzök.

Ars poetica a konyhában

A főzés művészet, kell hozzá egy csipetnyi kreativitás is.

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...