mazso adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Gyerekkoromba kezdem főzni, igaz, akkor csak rántottát csináltam majdnem minden nap. Innen is indult a főzés iránt kedvtelésem. A mamám megunta, hogy állandóan rántottát ennék, és megtanította. Azóta tökéletesítettem a rántotta a'la mazso módra. Manapság szinte mindent megfőzök, de ha lehet, az olasz kajákat részesítem előnyben. Imádom a pennéket, a sült tésztákat és az igaz magyar piros színű kajákat. Most is az itt talált receptet főzöm (székelykáposzta) regisztrálás közben.

A hely, ahol főzök

Otthon, munkahelyen alkalomszerűen és baráti összejöveteleken.

Ars poetica a konyhában

A házi őrölt pirospaprikánál nincs finomabb és ízesebb a világon.

További cikkek