Hawk07 adatai

Rólam

Ahhoz hogy az embernek lelke legyen, ízlésének kell lennie. Az asztal örömeit minden életkorban, minden társadalmi helyzetben, minden országban és minden nap lehet élvezni; ez az élvezet társa lehet minden egyéb gyönyörűségünknek, és az utolsó, mely megmarad és vigasztal akkor, mikor a többi örömünket már elvesztettük.

Hobbik

Akvarisztika, Chihuahua, Főzés

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Régóta... Nem tudom pontosan, de itthon 90%-ban én szoktam sütni, főzni. ...a család nagy örömére! :) Mosogatni kevésbé, de ha belekezdünk, ez elkerülhetetlen, hiszen: "Az ember szakáccsá válik, de pecsenyesütőnek születik."

A hely, ahol főzök

A saját konyhám, a saját eszközökkel! Szeretek a magam kedvére, és a magam szájíze szerint elkészíteni az ételt. Vannak szinte már kötelező ételek, de az újakra is nyitott vagyok... ...és finomakat is főzök, azt hiszem! Azt mondják... :) Nem lennék "nagyüzemi" szakács, csak hobbi szinten otthon, de akkor isteni finomakat!

Ars poetica a konyhában

Ha kedvem van, bármit elkészítek szívesen, de ha nincs, az isten sem vesz rá, hogy elkezdjem! Olyankor marad az instant, és a gyors! :) "A jó konyhafőnöknek tisztelnie kell a természet örök törvényeit, ezenkívül mesterien kell bánnia a tűzzel."

További cikkek