Valójában úgy tűnik, mintha mindig is főztem volna, de valójában csak talán, kisebb megszakításokkal olyan 30 éve... elsőnek az akkori Korona szálló "nagy" konyhályán álltam tűzhely mellett, ahol profiktól lestem el dolgokat, például édesanyámtól.
A hely, ahol főzök
Otthon és baráti társaságoknak egyaránt, jótékonysági okokból. :)
Ars poetica a konyhában
Minden étel újragondolható, az étel elkészítése költészet, csak ha itt nem jó egy vers, azt nem szeretném újra és újra elolvasni... ce magnifique!
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.