Belvedere adatai

Rólam

14 évesen kezdtem főzni, kötelezően, iskolai kereteken belül. Azonnal éreztem, hogy nekem való dolog a konyhában serénykedni, noha a technikai részek sosem mentek jól. Hamarosan leváltottam édesanyámat a konyhában, pedig addig szinte semmiben nem segíthettem neki. Évek óta saját háztartást viszek, van bőven alkalmam próbálgatni az innen-onnan összeszedett recepteket. Gyerekkorom ízeit éppúgy szívesen főzőm, mint az új hullámos csodákat.

Hobbik

főzés, DIY, vezetés, kertészkedés

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Középiskolában tanultam főzni, majd otthon, anyukám konyhájában borzoltam a kedélyeket, végül a saját konyhám a mindennapi áldozat. Mindent összevéve 15 éve forgolódom a tűzhely körül.

A hely, ahol főzök

Rövidebb ideje Ausztriában, Graz-ban élünk párommal, most egy IKEA konyha boldog tulajdonosa vagyok, ami egyelőre nagyon szépen tűri a megpróbáltatást.

Ars poetica a konyhában

Mindegy, hogy kinek, hány főre és mit főzöl, mindig szívvel-lélekkel tedd, mert belőled egy darabot kap az, aki eszik a főztödből.

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!