Pipi adatai

Rólam

Falom az életet! :) Egy fiatal háziasszony vagyok, de már egészen kicsi korom óta főzőcskézek, így könnyű volt meghódítanom szívem Férfijét, hiszen a főzés közel áll hozzám, főként, hogy ez az egyik hobbim. Igaz a mosogatással már hadilábon állok.. Ezen kívül szeretek olvasni, utazgatni, fényképezni, a kutyáimmal foglalkozni, nagy hobbim a lovaglás is. A végtelenségig sorolhatnám, mindenben meglátom a szépet, s ráérzek a lényegére, amitől csodálatos az adott dolog. Az élet telis-tele van gyönyörű mozzanatokkal, amiért én nagyon hálás vagyok és ennek tudatában nagyon vidám, boldog, színes, pozitív embernek tartom magamat! :) "Érzéseink voltaképpen visszajelzések, amelyek megmutatják, hogy jó úton járunk-e vagy sem." /Jack Canfield/ "Happiness is a choice!" /ShayCarl/ Nagyon köszönöm, hogy elolvastad, szép napot Neked! :) Pipi

Hobbik

Főzés, kutyázás, lovaglás, kirándulás, olvasás, stb... :)

Saját weboldalam

http://www.youtube.com/pipi8607

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Már egészen pici koromban a konyhában serénykedtem, igaz, eleinte a tálak kinyalogatása volt a fő segítségem a konyhai műveletek alatt. Idővel cseperedtem, így feladataim és szándékaim is komolyabbá váltak, mígnem 7 éves koromban elkészítettem életem első milánói makaróniát egyes egyedül! :) Hogy mióta főzök... Ezt nehéz megmondani, hiszen a milánóim előtt számos más ezerszer egyszerűbb receptet magam mögött tudhattam: vajas kenyér, vajas kenyér felvágottal, sajttal, különféle teák, szendvicsek színes kavalkádja, kakaó, sőt a nagymamám segítségével tejet is forraltam, stb. Számítsd onnan, ahonnan szerinted konyhaművészet! :)

A hely, ahol főzök

Többnyire otthon sütök-főzök a konyhámban, illetve jó idő esetén szinte "kiköltözöm" a kertbe, és bográcsban, tárcsán, grillrácson készítem el a mesterműveimet. Ezen kívül szívesen szoktam baráti összejöveteleken ismerőseinknél is rittyenteni "isteni", "mennyei" és egyéb szívmelengető jelzővel ellátott ételeket (valamiért  mindig én vagyok megszavazva "szakácsnak"), illetve bárhol bármikor szívesen segítek, ha valaki süt-főz.

Ars poetica a konyhában

Jó kedv, kreativitás, csipetnyi humor és végtelen sok szeretet! Ezek a hozzávalók, és akkor a legfinomabb, ha nem pepecselsz, hanem csak lazán "összecsapod"! ;)

További cikkek