Ribizli&ReBarbara adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

A sütés-főzést az én Drága Nagymamám szerettete meg velem még gyerekkoromban, de napi szinten csak kb. 15 éve foglalkozom vele. 

A hely, ahol főzök

Többnyire a saját konyhámban, jelenleg valahol a gyönyörűséges Bakony lábánál...

Ars poetica a konyhában

Úgy lehet csak jókat főzni, ha azt nem kényszerű munkaként fogjuk fel, hanem élvezettel végezzük. Amikor kényszerből főzök, mindig érződik az ételek ízén, minőségén.

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.