Jó pár éve vált szinte otthonommá a konyha, ha csak tehetem a szabadidőm nagy részét ott töltöm. Az egyetemi évek alatt szerettem bele a főzésbe, és azóta elvégeztem egy szakácsiskolát is. Az alapanyagok beszerzése, az ételek elkészítése, tálalása és a fotózás nagy szerelem számomra, arról nem is beszélve, hogy a szeretteimnek is örömet tudok szerezni egy-egy új fogással. Szenvedélyesen gyűjtöm a recepteket és a konyhai eszközöket.
A hely, ahol főzök
Szentendre, de tulajdonképpen bárhol szívesen főzök, ahol beengednek a konyhába. :)
Ars poetica a konyhában
A főzés számomra kikapcsolódás, boldogság, szenvedély... Egy igazi nagy szerelem. :)
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!
Kerüljön ma az asztalra egy könnyű és selymes zöldborsókrémleves, egy ínycsiklandozó krémes brokkoli-karfiol tál és egy erdeigyümölcs-zselével díszített tápiókapuding.