Közösségi felháborodás miatt eltakarták a malacsütést az egyik adventi vásárban
A kordonozás után sem csillapodtak a kedélyek, így most a hely a Facebook-oldaláért küzd.
Jó pár éve vált szinte otthonommá a konyha, ha csak tehetem a szabadidőm nagy részét ott töltöm. Az egyetemi évek alatt szerettem bele a főzésbe, és azóta elvégeztem egy szakácsiskolát is. Az alapanyagok beszerzése, az ételek elkészítése, tálalása és a fotózás nagy szerelem számomra, arról nem is beszélve, hogy a szeretteimnek is örömet tudok szerezni egy-egy új fogással. Szenvedélyesen gyűjtöm a recepteket és a konyhai eszközöket.
Szentendre, de tulajdonképpen bárhol szívesen főzök, ahol beengednek a konyhába. :)
A főzés számomra kikapcsolódás, boldogság, szenvedély... Egy igazi nagy szerelem. :)
A kordonozás után sem csillapodtak a kedélyek, így most a hely a Facebook-oldaláért küzd.
A karácsony előtti időszakban nem árt, ha kicsit visszafogjuk magunkat, ami a napi étkezés költségeit illeti: van és lesz is még elég kiadásunk! Főzzünk belsőségből, szezonális zöldségekből, vagy csökkentsük az adagokat. És nem kell három fogás egy napra!
Nem minden friss élelmiszer jobb automatikusan, mint a fagyasztott változat. Különösen a szezonon kívüli zöldségek és gyümölcsök esetén a fagyasztott opció lehet egészségesebb, olcsóbb és praktikusabb választás.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...