Ezt a magyar vörösbort választották a világ legjobbjának
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Imádok sütni, aminek a családom örül csak igazán. Sokszor csak a sütés öröméért állok neki valaminek, nem riaszt vissza az sem, ha már este van. Édesszájú vagyok, viszont az émelyítően agyoncukrozott süteményeket nem szeretem. Talán nincs is olyan recept, ahol ne redukálnám le a hozzáadott cukrot jelentősen vagy csak kevésbé.
Már gyerekkoromban is szívesen segédkeztem a konyhában. :) A sütögetést elég korán elkezdtem, nem is emlékszem rá, hány évesen voltam túl az első önálló süteményem elkészítésén. Valamikor általánosban lehetett. Azóta is imádok sütni és szorgalmasan gyűjtöm a jobbnál jobb recepteket. Ha először készítek valami komolyabbat, képes vagyok a fél délután szötymörögni vele, csak hogy tökéletes legyen a végeredmény és nagyon el tudok szomorodni, ha valami nem sikerül vagy nem olyan lesz, amilyet szerettem volna. Intenzíven főzni pedig olyan 3-4 éve kezdtem el, mikor édesanyám súlyosan megbetegedett. A hagyományos fogások mellett egyre nyitottabb vagyok az ázsiai és mediterrán konyha felé. Szeretek mindig valami újat kipróbálni és igyekszem gyermekkorom nem kedvelt ételeit, alapanyagait immár felnőtt fejjel megszeretni.
Budapest
Szívvel-lélekkel és érzéssel! :)
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ha szeretnéd, hogy gyönyörű és hosszú legyen a hajad, akkor ezeket az olajokat vesd be a változás érdekében.
Ha morzsasütit sütünk, bármilyen gyümölcsöt felhasználhatunk hozzá: nyáron ilyen szempontból kifejezetten jó dolgunk van, ugyanis egymást érik az ízes alapanyagok.