Chrissyke adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Amióta az eszemet tudom :). Na jó... 11-12 éves koromban, a nyári szünetek alkalmával kezdőtött minden, ami a konyhával kapcsolatos. Először a mamánál kísérleteztem (értem a kiskuktáskodáson át a mosogatásig mindenre), hogy egyáltalán van-e affinitásom az egészhez. Nagyon szerettem neki segítkezni... az első igazi megmérettetés az a palacsintasütés volt. Azóta is lelkesem mívelem! Visszatérve a szünetekre, volt, hogy előző nap anyukám elmondta, hogy mit főzzek, mit hol találok, és mit hogyan kell elkészíteni. Ha segítségre volt szükségem, elővettem a jól bevált Horváth Ilona féle receptkönyvet. Még ma is szívesen lapozgatom... Szóval azóta főzök!

A hely, ahol főzök

A konyhámban! :D (Szeged, Magyarország)

Ars poetica a konyhában

“Sosem bánjuk meg, amikor túl keveset eszünk.” (Thomas Jefferson) Csak, ha túl sokat! :) De akkor az legyen finom, gusztusos és saját készítésű! ;)

További cikkek

Ez történik, ha egy hónapig nem eszel húst és tejterméket

Egyre többen kezdik a hús elhagyásával az új évet: a Veganuár évről évre népszerűbbé válik, ami nem csoda, a húsfogyasztás visszafogása az egészségnek is jót tesz. Más kérdés, hogy a veganizmusnak milyen előnyei és hátrányai vannak – de az biztos, hogy rövid távon kifejezetten hasznos elhagyni az állati eredetű termékeket.