Anett adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Körülbelül 2008-ban készítettem el az első muffinomat, előtte csak pudingot és tükörtojást tudtam sütni.  Rájöttem, hogy amikor elkészítem az ételt, utána dícsérő szavakat kapok, szóval sikerélményt nyújt a főzés. Igyekszem új ételekkel próbálkozni, elmenteni őket a gépre, hogy máskor is elkészíthessem.  Ezért is szeretem a NoSalty-t: érdekes receptek, újdonságok.

A hely, ahol főzök

Debrecenben, a páromnak főzök :)

Ars poetica a konyhában

"Nem mindig a megszokott a legjobb." Édesanyám lekorlátozódott pár receptnél, amit ismételgetni szokott, nem nyitott a különleges vagy új receptekre. Szeretnék kicsit ellentettje lenni ennek: szeretném a jövendő családomat újdonságokkal meglepni.

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.