Körülbelül 2008-ban készítettem el az első muffinomat, előtte csak pudingot és tükörtojást tudtam sütni.
Rájöttem, hogy amikor elkészítem az ételt, utána dícsérő szavakat kapok, szóval sikerélményt nyújt a főzés. Igyekszem új ételekkel próbálkozni, elmenteni őket a gépre, hogy máskor is elkészíthessem.
Ezért is szeretem a NoSalty-t: érdekes receptek, újdonságok.
A hely, ahol főzök
Debrecenben, a páromnak főzök :)
Ars poetica a konyhában
"Nem mindig a megszokott a legjobb."
Édesanyám lekorlátozódott pár receptnél, amit ismételgetni szokott, nem nyitott a különleges vagy új receptekre. Szeretnék kicsit ellentettje lenni ennek: szeretném a jövendő családomat újdonságokkal meglepni.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.