GyurÍnyenc adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Nem hivatalosan már gyermekkorom óta, félhivatalosan míg meg nem szereztem a "diplomát" a gasztronómia területén, hivatalosan amikor már rendelkeztem a megfelelő papírral és lehetőséggel.

A hely, ahol főzök

Otthon és egy OTTHON-ban, de bárhol, ahol elkap az ihlet, és van rá mód.

Ars poetica a konyhában

"A főzés előadó művészet, egy étel az őselődje az emberi szobornak. A főzés a kultúra eredete, és ez minden művészet anyja. Az étel pontosan úgy, ahogy a művészet, a kommunikáció egy fajtája. Az elkészített étel médium, amellyel kifejezzük a gondolatainkat és érzéseinket.” F.A.

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!