Morzsi adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Viszonylag rendszeresen 2008 óta, de már évekkel azelőtt sem voltam idegen a konyhában.

A hely, ahol főzök

Otthon

Ars poetica a konyhában

Szeretek új hozzávalókat, recepteket, technikákat kipróbálni. Teljesen saját receptem nem nagyon van, de amit a neten találok, gyakran átformálom saját ízlésemre. Legtöbbször gyors, könnyen elkészíthető dolgokat főzök, de ha van időm és hozzávalóm, nem vetem meg a kihívásokat sem. :)

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!