Koni tündér adatai

Rólam

Sok zöldség és gyümölcs, a lényeg, hogy minél több élő ételt fogyasszunk.

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Minden ott kezdődött, amikor még 10-12 éves koromban anyunak segítettem a konyhában - a krumplit mindig én pucoltam. Akkor még csak álmodoztam arról, hogy olyan jól főzzek, mint anyukám. 14 éves koromban már el tudtam különböző sütiket is készíteni egyedül. :) Ma már azonban szinte bármilyen ételt el tudok készíteni, és néha édes anyukám kér meg, hogy tanítsak meg neki pár receptet. :D Még csak 18 éves leszek karácsonykor, ahhoz képest nem rossz. :)

A hely, ahol főzök

Itthon a konyhában.

Ars poetica a konyhában

Az egyszerű, gyorsan elkészíthető ételeket kedvelem, amik persze egészségesek is. Fontos számomra az egészséges életmód. Rendszeresen sportolok, ámbár mellé az egészséges étkezés nélkülözhetetlen. Finomlisztet, kristálycukrot, étolajat egyáltalán nem használok! Helyettük zabpehely liszt és szójaliszt keverékét szoktam. Édesítésnek: mézet, glukonont, nyírfacukrot, steviát használok. Zsiradékként olívaolaj, margarin, vaj.  Vigyázzunk a testünkre, mert csak egy van belőle!

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.