DiaNatura adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

2000 óta főzök férjemnek, 2001 óta kisfiamnak, 2002 óta kislányomnak is.

A hely, ahol főzök

Budapesti otthonunkban.

Ars poetica a konyhában

Az egyik  legfontosabb dolognak a friss, jó minőségű alapanyagokat tartom. Kevesebből, gyakrabban, frisset szeretek készíteni! A másik legfontosabb számomra az az energia, ami a főzésnél a jókedvvel, a szeretettel, vagy az új kipróbálásával kerül az ételbe. Ez adja meg minden konyha saját varázslatos egyediségét!   "Az étel felveszi és közvetíti az elkészítő személy és a környezet energiáit. Ezért nem mindegy, hogy milyen gondolatokkal, érzésekkel látunk neki az étel elkészítéséhez, melyet szeretteinknek szánunk."

További cikkek