marcipann adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Kényszerből 1983 óta, kedvtelésből úgy 1990-től. Addigra megtanultam az alapvető dolgokat, és már nem égettem el mindent, sőt  többnyire sikerült azt főznöm, amit akartam, nem pedig ami sikerült. Akkor éreztem rá az ízére. Hamarosan a sütésbe is belejöttem, azóta nagyon szeretek főzni és sütni. Szívesen próbálok ki új recepteket és keresem elő a régi családi recepteket is. 

A hely, ahol főzök

Saját konyhám. Számomra a lakás központi helye. 

Ars poetica a konyhában

A főzés számomra öröm, kikapcsolódás, és a végremény megosztása másokkal kapcsolatteremtés, barátság, szeretet. Így a főzés nem csak nekem, családomnak és barátaimank is örömet okoz.

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!