#

GHelga

  • receptjei: 4
  • regisztrált: 2011.03.15

GHelga adatai

Hobbik

kertészkedés; sütés-főzé

Mióta főzök

10 éves koromban főztem az első borsólevesemet, azóta serénykedek a konyhában.

A hely, ahol főzök

kicsi konyhában egy kicsiny faluban.

Ars poetica a konyhában

Szinte minden nap főzők finomabbnál finomabb ételeket. Minden maradékot szeretek felhasználni a hűtőből és új dolgokat alkotni belőlük. Csak saját termést használok mind zöldségből és gyümölcsből, saját készítésű liszttel gyúrom a tésztákat.

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!