goblarka adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

kb. 8 éve A főzés a kuktálkodással kezdődött...először nagymamám mellett gyártottam a házi csigatésztát majd a pogácsák formázásába jöttem bele, amit követett még kisezer apró konyhai munka, amit gyakran tehernek éreztem, hiszen ki szeret krumplit pucolni és hagymát aprítani?! Dehát ez vele jár, és mindent az alapoknál kell kezdeni. :) Később anyukám mellett folytattam áldásos tevékenységemet, kicsit nagyobb beleszólási joggal a műveletekbe... Ma már teljhatalmú ura vagyok a saját fazekaimnak, tepsijeimnek, serpenyőimnek, formáimnak és egyéb kütyüknek. :)    

A hely, ahol főzök

Budapest, Feldebrő Magyarország.

Ars poetica a konyhában

"Az élet olyan, mint a főzés. Minden attól függ, hogy mit, mikor és hogyan keverünk az ételhez. Néha a receptet követjük, néha viszont rögtönzünk."  

További cikkek

Ez az 5 dolog kell a legfinomabb bundás kenyérhez

Készüljön reggelire vagy vacsorára, esetleg hétvégi dekadenciával ebédre, a bundás kenyérnek van néhány kritikus követelménye, amit nem érdemes elhibázni. Elő a tojással és a serpenyővel, süssük meg álmaink kenyerét!