blange adatai

Rólam

Dolgok, amiket igazán szeretek: vaj margarin helyett, mák bármivel, szokatlan párosítások és megkóstolni, újrafelfedezni olyan dolgokat, amiket elvileg nem kedvelek vagy elsőre riasztónak tűnnek. Ó és rácsodálkozni egy félbevágott lilakáposztára (hát nem gyönyörű?). :)

Hobbik

kószálni Párizsban, olvasni egy esős napon, na meg enni :)

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

14 éves koromban foglaltam el a konyhát egyszer és mindenkorra. Azóta eltelt pár év, én is felnőttem... Az elmúlt 3 évben végleg elköteleződtem a sütik mellett. Nyugat-európai útjaim során történt kóstolgatások óta a francia cukrászat amatőr szerelmese vagyok, így mára már az az utat mutató betlehemi csillag. :)

A hely, ahol főzök

A saját konyhámban, a családom konyhájában, mások konyhájában. Ahová beengednek, ott ragadok. :)

Ars poetica a konyhában

A cukrászat - művészet. Letisztult formák, valódi alapanyagok, komplex mégis harmonizáló ízvilág - semmi margarin vagy műanyag vödrös lekvár. Ezt próbálom kis konyhámban képviselni, kombinálva egy kis kreativitással, na meg szeretettel. :)