pufinlekvár adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Mióta is főzök??? Hümm..... Talán 16-17 éves korom óta próbálgatom a szárnyaimat.Vagyis cirka 20-21 éve. Eleinte kisebb-nagyobb sikerrel, de a makacsságom miatt, sokszor a saját káromon bizony sok mindent megtanultam, mert sosem szerettem, ha valaki oktat, vagy magyaráz nekem a konyhában. Ha elszúrtam, az az én bajom volt, de jól megtanultam, hogy legközelebb, mit is nem szabad csinálni.

A hely, ahol főzök

Albertirsa, a családi tűzhely.

Ars poetica a konyhában

Megbocsájtható: Aki süt-főz az hibázhat is.:) Minden nap egy új kezdet.

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!