Mióta is főzök??? Hümm.....
Talán 16-17 éves korom óta próbálgatom a szárnyaimat.Vagyis cirka 20-21 éve. Eleinte kisebb-nagyobb sikerrel, de a makacsságom miatt, sokszor a saját káromon bizony sok mindent megtanultam, mert sosem szerettem, ha valaki oktat, vagy magyaráz nekem a konyhában. Ha elszúrtam, az az én bajom volt, de jól megtanultam, hogy legközelebb, mit is nem szabad csinálni.
A hely, ahol főzök
Albertirsa, a családi tűzhely.
Ars poetica a konyhában
Megbocsájtható: Aki süt-főz az hibázhat is.:)
Minden nap egy új kezdet.
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!