#

johi

  • receptjei: 11
  • regisztrált: 2011.01.14

johi adatai

Mióta főzök

Kb. 2007-2008 óta

A hely, ahol főzök

Budapesti konyhámban, koppenhágai konyhámban, hol itt-hol ott. :)

Ars poetica a konyhában

"Egy tökéletes, hiba nélkül való szakács ritkább, mint egy nagy költő!" “A türelem keserű, de gyümölcse édes.” ( Jean Jacques Rousseau ) “Minden siker titka az, hogy jobbat csináljunk, mint ami épp csak elég jó.”  

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!