#

etesd

  • receptjei: 10
  • regisztrált: 2021.04.16

etesd adatai

Rólam

Az Etesd nonprofit közhasznú szervezet, amely a gasztronómia segítségével gyakorol pozitív hatást a közösségre. Gasztro élmény alapú projektjeinkkel járulunk hozzá a körforgásos gazdaság megteremtéséhez, a 3R – (reduce, reuse and recycle) filozófia széleskörű alkalmazásához, fiatalok edukációjához és különböző társadalmi csoportok támogatásához. Mi ismerjük, értjük, hivatásunkként gyakoroljuk a gasztronómiát. Lehetőséget nyújt olyan változások beindítására, amely - apró lépésekkel ugyan, de - egy környezettudatosabb, egészségesebb, szolidárisabb világ felé vezet. Szerteágazó gasztro ismereteink gyakorlati alkalmazását érdekes, izgalmas, értékes eszköznek tekintjük - az emberek közötti párbeszéd és kapcsolatok kialakítására, - hasznos ismeretek átadására, - rászoruló csoportok támogatására

Saját weboldalam

https://etesd.hu/

Ars poetica a konyhában

A sok embert, szervezetet, céget megmozgató ’Etesd a Dokit’ civil kezdeményezésünk 2020 márciusában indult azzal a céllal, hogy egészséges, tápláló és finom ételekkel támogassuk az egészségügyi dolgozókat. Felajánlott alapanyagokból készítettünk számukra minden nap ebédet, melyet a kezdetektől lebomló, környezettudatos csomagolásban juttattunk el hozzájuk. Kezdeményezésünk hihetetlen gyorsan népszerűvé és széles körben támogatottá vált; ezért létrehoztuk az Etesd nonprofit közhasznú szervezetet. Azonos szemléletű, felelősségtudatú támogatókból álló együttműködő hálózatot szerveztünk, és folyamatos bővülünk új partnerekkel, akikkel közösen tudunk tenni a túlterhelt egészségügyi dolgozókért.

További cikkek

10 csodás köret újkrumpliból

Végre fogyaszthatunk friss és zsenge újburgonyát, melyből rengeteg fantasztikus ételt készíthetünk. De először egy jó krumpliköretet varázsoljunk belőle!