#

mici

  • receptjei: 1
  • regisztrált: 2011.01.01

mici adatai

Mióta főzök

Elméletben úgy 3 éves korom óta...aztán a kamaszkor beköszöntével elmúlt, de szerencsére visszajött úgy 17 évesen, és 20 évesen már nem lehetett azt mondani, hogy nem főzhetek :D.

A hely, ahol főzök

Itthon, barátoknál, ahol lehet .

Ars poetica a konyhában

Nem is annyira a főzést szeretem, mert se vásárolni, se előkészíteni (a nyers húst például utálom megfogni :D), inkább alkotni szeretek, amikor nem szigorúan a recept szerint, hanem úgy, ahogy szerintem még jobb lehetne (természetesen előfordul, hogy ebből nem mindig jó sül ki). Aztán itt van az etetés. Amióta anyuka vagyok, ez is még erősebb. De nem csak a gyerkőcöt. Az, hogy főzöl valakinek, szerintem az egyik legjobb dolog :), adhatsz valamit úgy, hogy biztosan örülnek neki, de mégsem egy ajándék, amit majd kényszeresen viszonozni akarnak. Szóval pusztán a szeretetről szól, és annál tisztább dolog a mai világban nem nagyon van. Múltkor egy pogiparti alkalmával az egyik ismerős azt mondta, belesütöttem a szívemet is :D. Pont így történt, és én nagyon elégedett és hálás voltam, hogy észrevette :).

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?