#

Olaszné Anci

  • receptjei: 191
  • regisztrált: 2010.12.19

Olaszné Anci adatai

Rólam

Alapvetően egy humoros, életvidám csaj vagyok, már egy- két ránccal a szemem körül és némi vajjal a fejemen ! Nagyon szeretem a gyerekeket, a virágokat a jó ételeket. Szeretek a konyhában és a konyhán kívül egyaránt főzni. Szeretem a tisztelettudó fiatalokat, a kedves öregeket, a természet szépségét. Négy, természetesen szép gyermekem van ! Bár az éveim száma ennek ellent mond, de azt hiszem sosem fogok felnőni és lélekben mindig gyermek maradok !

Hobbik

sütés, főzés,kertészkedés, díszhalak, természetjárás

Mióta főzök

40 éve.Előbb a munkahelyemen és itthon,ma már csak itthon a kis családomnak.

A hely, ahol főzök

Magyarország, Hódmezővásárhely Már csak a saját konyhámban,a kertben és a szabadban felépített kemencénk körül tevékenykedem nagyon nagy kedvvel és szeretettel.

Ars poetica a konyhában

Nagyon szeretem ezt a munkát, főleg a hidegkonyhát.Szemet gyönyörködtető hozzávalókból,csak gusztusos,finom ételek készülhetnek.Szerencsés ember vagyok.A munkám a hobbim.

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.