2003 óta tevékenykedem a konyhában. Szeretek sütni, főzni, mindig valamilyen új receptet kipróbálni. Szeretem a könnyen és gyorsan elkészíthető ételeket, de a bevállalósakat is.
A hely, ahol főzök
Otthon, Visontán.
Ars poetica a konyhában
"Nemcsak abban áll a magyar szakácsművészetnek a titka, hogy egyes ételeket milyen ízlésesen tud előállítani, hanem hogyan tálalja föl egymás után úgy, hogy az elköltött étel valósággal kívánja az utána következőt, s mikor már az ember azt hiszi, hogy egészen jóllakott, akkor hoznak megint valamit, amire azt kell mondani, hogy „de már ebből eszünk"!"
Jókai Mór
Mint a legtöbb kerti fát, cserjét és bokrot, a csodás illatú és kinézetű orgonát is meg kell néha metszeni, hogy igazán egészséges legyen, és kertünkben is pompásan mutasson.