Soha nem lábatlankodtam anyu körül a konyhában. Soha nem érdekelt, mit hogyan kell főzni-sütni. 1999-ben az esküvőnkkor a konyhai tudásomat kimerítette a rántotta és a krumplisütés. Lassan azért belejöttem, most már dicsérnek is:), mármint a főztömet...néha...:D
A hely, ahol főzök
Boszorkánykonyha
Ars poetica a konyhában
''A mákos bableves úgy keletkezik, hogy kettőt lapozunk a szakácskönyvben'' :D
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.