Éva Alexa adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Talán kicsit klisé ez a kijelentés, de mióta az eszemet tudom. Egészen pici korom óta érdekel a főzés és a sütés. Talán 10 éves lehettem, amikor egyedül elkészítettem nagyon egyszerű ételeket, mint például a palacsinta és a tejbegríz. Emlékszem a legelső receptekre, amiket anyukám tanított és azokra is, amiket már én magam tapasztaltam ki. A főzésben, sütésben sosincs olyan, hogy túl korán vagy túl későn elkezdeni, de mindig érdemes.

A hely, ahol főzök

Leginkább a konyhában készítem el az ételeket, de ha a jó idő engedi a kerti grill is tökéletes lehetőség, hogy örömet szerezzünk a családnak.

Ars poetica a konyhában

Az én hitvallásom az, hogy mindig fogadjuk el, ha hibázunk. A legjobbaknak sem sikerülhet minden elsőre. Adjuk magunkank időt, de sose adjuk fel, ha valami újat veszünk a fejünkbe.

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.