Kísérletező kedvű, chilifüggő, húsevő, fantáziadús, új ízekre nyitott hobbyszakács vagyok.
Kedvelem az erőteljes ízeket, és mivel sokat utazunk, nagyon érdekelnek a különböző nemzetek kedvelt ételei, street foodjai, fűszerei, ezeket szívesen próbálom ki itthon is.
Kihívásként élem meg a már bevált receptek, kedvenc ételek átalakítását - legyen szó egy más ízvilágról, meglepő hozzávalóról vagy egyszerűen a kalória lecsökkentéséről.
Aki szívvel főz, szívvel él ♥
Kiskoromtól nagyon szeretek kísérletezni az ízekkel. A főzés végigkíséri az életem, kiélhetem benne kreativitásom, kísérletező kedvem, illetve kimutathatom a szeretetem ♥
A hely, ahol főzök
Bárhol szívesen összeütök valami finomságot.
Ars poetica a konyhában
Főzzünk kedvünk szerint, falatozzunk szívünk szerint!
Mi nagyon odavagyunk a rizses egytálételekért, mert annyiféleképpen lehet őket variálni. Készíthetünk például sült céklás verziót, klasszikus bácskai rizses húst, selymes rizottót vagy különleges prasorizot.