Ezt a magyar vörösbort választották a világ legjobbjának
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Mindig is szerettem sütni-főzni, új ízkombinációkat kipróbálni, régieket feleleveníteni, aztán egy kis időre abbahagytam a kísérletezgetést, hogy most újult erővel, szívvel-lélekkel belevessem magam örökre. :)
sütés, főzés, fényképezés, tehát NoSalty, olvasás, varrás
Több, mint 30 éve.
Az Alföldön kezdtem, sok helyen megfordultam, de jó ideje már az ország egyik legnyugatibb szegletében sütök-főzök egy szép kis városban, a saját konyhámban.
Végy egy maréknyi kedvet, adj hozzá egy jó kanál türelmet, ízlés szerint egy kis odafigyelést, szórd meg némi arányérzékkel, csipetnyi találékonysággal, lazítsd az összetevőket legalább egy késhegynyi gyakorlattal, majd az egészhez keverj annyi szeretetet, amennyit csak felvesz. Ebből biztos valami jó fog kisülni...
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ha szeretnéd, hogy gyönyörű és hosszú legyen a hajad, akkor ezeket az olajokat vesd be a változás érdekében.
Ha morzsasütit sütünk, bármilyen gyümölcsöt felhasználhatunk hozzá: nyáron ilyen szempontból kifejezetten jó dolgunk van, ugyanis egymást érik az ízes alapanyagok.