Tizennyolc éves koromban lett saját háztartásom, azóta önállóan főzök. Imádok új ízeket, új konyhákat kipróbálni. Íróként szenvedélyem a középkor és a fantasy-világ, regényemben különösen fontos szerepet kap a különböző népek és fajok konyhája.
Névjegyem: Író, féltünde, dalszerző, énekes, filozófus, életművész, fantasy-kutató, airsoftos
A hely, ahol főzök
Monor, Magyarország.
Ars poetica a konyhában
Nem szoktam méricskélni, inkább kóstolgatok. Imádom a varázslatot, az újdonságot, a váratlan csavarokat. Legjobban akkor főzök, ha van kinek és van miért. Az én konyhámban mindig van valami meglepetés, nem szeretem a sémákat és a szabályokat.
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!