#

Nostian

  • receptjei: 3
  • regisztrált: 2010.07.21

Nostian adatai

Mióta főzök

Apró lépésekben ismerkedem a konyhák világával. Gyerekkoromban sosem érdekelt a főzés tudománya, de azt hiszem a főzés szeretetéhez fel kell nőni. 4 évvel ezelőtt "rákényszerültem" a konyhai alapok elsajátítására. Akkor mindent nehéznek találtam, magamat pedig ügyetlennek. Azóta sok minden változott. Először a sütés lopta be magát a szívembe. Majd lassan odafurakodott mellé a főzés is. Kezdek bátrabb lenni, kísérletezek, újítok és néha úgy érzem alkotok is. Azt hiszem ez egy örök barátság kezdete.

A hely, ahol főzök

Győr, Magyarország

Ars poetica a konyhában

Bármit megfőzhetsz, csak légy kitartó! :)

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!