Kapunics Gréta adatai

Rólam

Hobbik

SÜTÉS

Saját weboldalam

https://dolcefarnientehun.wordpress.com/

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

6 éves koromban csináltam életem első mézespuszedliját, gyakorlatilag onnantól kezdve érdekel a konyha művészete. De nagyjából 14 éves koromtól kezdett komolyan érdekelni a sütés, a cukrászat. Kiskoromban a nagymamámtól lestem el pár mozdulatot, általa szerettem bele a tortakészítésbe. 

A hely, ahol főzök

Leginkább a saját kis konyhámban szeretek kiteljesedni, itt születnek a kreálmányaim, itt álmodom meg az új recepteket.

Ars poetica a konyhában

DOLCE FAR NIENTE, azaz a semmittevés édes öröme. Az olaszok hitvallása, amely az étkezésre és a főzésre is vonatkozik. Azt vallom, hogy az ételt, amelybe oly sok energiát fektettünk meg kell becsülni,tisztelni kell, ahogy az olaszok teszik a hosszúra jó pár órára nyúló étkezéseikkel. Továbbá, hogy gyorsan ,kevés idő alatt is jó ételeket lehet kihozni megfelelő alapanyagok segítségével.

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.