Elementsaqua adatai

Rólam

Szeretek főzni, bár nem mindent. A húsos ételeket részesítem előnyben receptválasztáskor. Szabadban és a konyhában is feltalálom magam. Szívesen próbálok ki új dolgokat, és recepteket. Családomban elértem, hogy csakis olyan ételeket fogyasszunk, amelybe nem kerül semmilyen ízfokozó, guargumi és társai. Még a vegeta és delikát is száműzve lett, pedig anyósom és édesanyám is imádta használni. Helyette a kertben megtermelt fűszernövényeket használjuk, amelyet szárítva is elrakunk. Imádom a süteményeket és nemcsak fogyasztom, készítem is. Bátran belevágok egy-egy jól kinéző, de bonyolult receptbe is. Ilyenkor rettegnek a lányok, vajon elfogy e :)

Hobbik

Fotózok is, így az ételeket is igyekszem szépen bemutatni.

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Gyerekkoromtól szívesen forgolódom a konyhában, sokáig cukrász szerettem volna lenni. Aztán mégsem, de a süteményt azóta is imádom. 

A hely, ahol főzök

Otthon konyhában és a szabadban. 

Ars poetica a konyhában

Az alapanyagok nagyon fontosak, de nem csak a drága és nehezen beszerezhetőket keresem. A kertből, frissen behozott zöldségektől nincs jobb alapanyag.

További cikkek