#

szépróza

  • receptjei: 96
  • regisztrált: 2010.07.07

szépróza adatai

Rólam

Két szenvedélyem van, ami bármilyen feszült helyzetben megnyugtat: a főzés és a kutyák. Előbbi eredményeit láthatjátok is :-)

Hobbik

sorozatok, főzés, kutyák

Mióta főzök

Csupán 2010 körül kezdtem bonyolultabb dolgokat is elkészíteni, úgyhogy folyamatosan fejlődök - van hova. De annál lelkesebb vagyok, és mostanra egy mindenre elszánt segítőm is akadt.:D

A hely, ahol főzök

Portsmouth, UK - bár az itt látható ételek többsége még Szegeden, illetve Budapesten készült. 

Ars poetica a konyhában

Aki olvasni tud, főzni is tud. A receptek nem azért vannak, hogy betartsuk őket. Az enyémek sem :-) “Az értelem már a konyhában elkezdődik.” (Friedrich Nietzsche) Egy régi katalán közmondás szerint a reszelt sajt még nem rontott el semmit :-) "Aki nem tud meginni egy üveg bort, az minek bontja meg?" Keith Floyd

További cikkek

A legkedveltebb húsvéti sütemények

Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, mézes krémesek répatorták, egyesüljetek!

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.