Szeretek főzni. Talán mára már tudok is egy kicsit.Szívesen olvasgatom a jobbak receptjeit.
Mióta főzök
50 éve bizonyára főzögetek. Többnyire a családomnak és a barátaimnak.
A hely, ahol főzök
Elsősorban egy kempingben, ahol a nyarakat töltjük. Ebből adódik, hogy a bográcsaim nagyon fontos kellékek. Előfordultam már versenyen is, ahol ha nem is első, de helyezett lettem a birkapörköltemmel.
Ars poetica a konyhában
Aki szeret főzni, az előbb-utóbb meg is tanul. Finom ételt csak szeretettel lehet főzni.
A barátaink a legjobb kritikusok.
Felhőpuha habbal töltött, rétegzett és/vagy díszített süteményeket sorakoztatunk fel most előttetek, és előre is elnézést kérünk, mert egytől-egyig elképesztő guszták.
Egy villámgyors tészta mindig nagy áldás: ha sietünk, de mégis ennénk valami laktatót, jól jöhet egy ilyen recept. Ha pedig még ízélményt is kapunk közben, az további plusz pont!