Mit főzzek ma? Tejmentes tárkonyos csirkeraguleves, gombás karfiolrizs és lisztmentes...
A levesünkbe tej nem kerül, a főételünkbe hús, a sütinkbe pedig liszt, de nagyon finom lesz minden, higgyetek nekünk!
Mivel a családom minden tagja szeret főzni, igen hamar, már kamaszkoromtól kezdve harc folyt a konyháért.
Budapesten, a konyhámban.
A főzés öröm, kikapcsolódás, szórakozás, úgy a szakácsnak, mint az ételt elfogyasztónak. Általa megismernek, elismernek. Annak, aki szeret főzni, az egyik legfontosabb örömforrás, mert önzetlenül adunk magunkból is egy kicsit másoknak.
A levesünkbe tej nem kerül, a főételünkbe hús, a sütinkbe pedig liszt, de nagyon finom lesz minden, higgyetek nekünk!
Nem, nem a sütési metódussal van feltétlen a gond, hanem már a húselőkészítéssel. Felejtsd el a nyers csirkemell apró csíkokra vágását, ha félsz, hogy kiszárad a hús, hagyd nagyobb darabban!
A Pepco fantasztikus termékkel rukkolt elő, mely teljesen megváltoztatja a hozzáállásodat a mosogatáshoz.
Túróval töltött palacsinták, vaníliás öntettel meglocsolva, és sütőben jól összesütve.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...