Durcsó adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Kisgyerekkorom óta sürgök-forgok a konyhában, látszólag azért, hogy belenyalinthassak a krémekbe - igazából pedig a tanulás nemes szándékával! : ) Már jó néhány éve kísérletezem egyedül is, rengeteg új receptet igyekszem kipróbálni és néha ötlök is ki különféle ínyencségeket. Ma már nemcsak akkor főzök és sütök örömmel, ha vendégek jönnek vagy el kell valamit készíteni, hanem az egyik kedvenc hobbim is lett a konyha.

A hely, ahol főzök

Megkezdődött a második tanév a durhami egyetemen - ezúttal albérletben! Itt főzögetek majd a konyhában az angol alapanyagokból, no meg az otthonról hozott javakból... De persze a legjobb az alma mater-ben, a 7. kerületben Pesten :)

Ars poetica a konyhában

Számomra a főzés és a sütés a legjobb mód, hogy egyrészt minden fantáziámat latba vessem és alkossak, másrészt pedig kiengedjem a felesleges gőzt. Amint előkerül a mérleg, a fakanál, a habverő, máris sokkal jobban érzem magam. A legnagyobb örömet persze az okozza, ha az eredmény is sikert arat - ez általában be szokott jönni. : )

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?