#

Durcsó

  • receptjei: 161
  • Születési dátum: 02.17
  • regisztrált: 2009.05.27

Durcsó adatai

Mióta főzök

Kisgyerekkorom óta sürgök-forgok a konyhában, látszólag azért, hogy belenyalinthassak a krémekbe - igazából pedig a tanulás nemes szándékával! : ) Már jó néhány éve kísérletezem egyedül is, rengeteg új receptet igyekszem kipróbálni és néha ötlök is ki különféle ínyencségeket. Ma már nemcsak akkor főzök és sütök örömmel, ha vendégek jönnek vagy el kell valamit készíteni, hanem az egyik kedvenc hobbim is lett a konyha.

A hely, ahol főzök

Megkezdődött a második tanév a durhami egyetemen - ezúttal albérletben! Itt főzögetek majd a konyhában az angol alapanyagokból, no meg az otthonról hozott javakból... De persze a legjobb az alma mater-ben, a 7. kerületben Pesten :)

Ars poetica a konyhában

Számomra a főzés és a sütés a legjobb mód, hogy egyrészt minden fantáziámat latba vessem és alkossak, másrészt pedig kiengedjem a felesleges gőzt. Amint előkerül a mérleg, a fakanál, a habverő, máris sokkal jobban érzem magam. A legnagyobb örömet persze az okozza, ha az eredmény is sikert arat - ez általában be szokott jönni. : )

További cikkek

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.