#

Juci&Maci

  • receptjei: 5
  • regisztrált: 2016.12.19

Juci&Maci adatai

Saját weboldalam

http://chats.viber.com/nosalty

Mióta főzök

Juci és Maci mindig is sokat sürgött-forgott a konyhában, de amióta a Nosaltyt ismerik, azóta imádnak igazán főzni! Szeretik a receptek sokszínűségét, az izgalmas cikkeket, amiből sok érdekes dolgot és információt tudnak meg. Természetesen a kedvenc receptjeiket mindig elmentik, hogy legközelebb is kéznél legyenek. Folyamatosan követik a Nosalty-videókat is, sok jó ötletet találtak már bennük, és szuper ételeket készítettek együtt!

A hely, ahol főzök

Amióta Juci és Maci elkezdett főzni, megállíthatatlan csapat lettek, minden konyhában ott vannak, ahol a Nosalty is, és most már a Viberen is találkozhatsz velük! :) Ahol sütés-főzés van, ott vidámságnak is kell lennie, így ahogy a fűszerek a konyhában, úgy Juci és Maci is mindig ott lesznek veled! Receptjeikkel garantált a móka és a finom falatok!

Ars poetica a konyhában

A két legjobb barát, akik számára a sütés-főzés egy olyan közös program, melynek lényege a közös kikapcsolódás, szórakozás és a finom ételek! Receptjeik is erről szólnak: aki elkészíti Juci és Maci fogásait, örömét leli bennük, és mosolyt csal a barátai arcára is! (x)

További cikkek